May 8, 2019

February 27, 2019

December 21, 2018

October 2, 2018

September 21, 2018

August 31, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Over MaartWerk

September 18, 2013

Mijn naam is Maartje van de Water en ik ben 20 jaar.
Na mijn middelbare school heb ik gekozen om een opleiding te volgen voor interieur adviseur, op het Hout- en Meubilerings College in Rotterdam.
Tijdens deze studie kreeg ik interesse in het keuzevak meubelstofferen. In mijn examenjaar heb ik besloten mij ook in te schrijven voor de opleiding meubelstoffeerder. Uiteindelijk ronde ik deze opleiding af met 2 diploma's. Daarna besloot ik een eigen bedrijf te beginnen in het vak wat ik het leukste vind om te doen.
Sinds september 2013 kun je bij mijn bedrijf ''MaartWerk'' je meubels laten stofferen!
MaartWerk is verzonnen door een vriend en weergeeft het maatwerk dat ik lever, in combinatie met mijn naam, Maart(je)!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us