Over MaartWerk

Mijn naam is Maartje van de Water en ik ben 20 jaar. Na mijn middelbare school heb ik gekozen om een opleiding te volgen voor interieur adviseur, op het Hout- en Meubilerings College in Rotterdam. Tijdens deze studie kreeg ik interesse in het keuzevak meubelstofferen. In mijn examenjaar heb ik besloten mij ook in te schrijven voor de opleiding meubelstoffeerder. Uiteindelijk ronde ik deze opleiding af met 2 diploma's. Daarna besloot ik een eigen bedrijf te beginnen in het vak wat ik het leukste vind om te doen. Sinds september 2013 kun je bij mijn bedrijf ''MaartWerk'' je meubels laten stofferen! MaartWerk is verzonnen door een vriend en weergeeft het maatwerk dat ik lever, in combinatie met mijn naam, Maart(je)!

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn