May 8, 2019

February 27, 2019

December 21, 2018

October 2, 2018

September 21, 2018

August 31, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nieuwe werkplek

April 6, 2015

Om op te starten, mocht ik heel lief in de loods van mijn ooms werken. Inmiddels ben ik via de Winkelmeiden in contact gekomen met meubelmakers en initiatiefnemers die net als ik, de sprong naar meer bekendheid en een eigen winkel willen wagen. Ik heb me hierbij aangesloten en in samenwerking met studenten van de Hogeschool Rotterdam, gaan we een knallende opening verzorgen. We vestigen ons in het oude Hunkemoller pand op de Hoogstraat 14-18 in Schiedam. Vanaf komende zomer ben ik daar dus voortaan te vinden!
We hebben gezamenlijk voor de naam ''PRO6'' gekozen, we willen het werkproces laten zien (ik werk dus in de winkel!) maar we zijn ook met wisselende kunstexposities, continu in proces. En aangezien we met z'n zessen startte, is zo de naam ontstaan.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us