May 8, 2019

February 27, 2019

December 21, 2018

October 2, 2018

September 21, 2018

August 31, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nieuwe website

March 1, 2018

Sinds vandaag is de nieuwe website online! De site zelf bestond natuurlijk al, maar het heeft een flinke make-over en nieuwe vormgeving gekregen. Ook het nieuwe logo is dit keer helemaal naar mijn zin en is binnenkort ook te zien op de winkelruit. Daar zie je nu nog de sticker ''ZienZitten'', waar we altijd veel plezier aan hebben gehad, maar met een nieuwe winkelinrichting, nieuwe website en nieuw logo, moet dit natuurlijk ook mee. Laat me weten wat je van de website vind, en of er nog foutjes tussen staan. Bedankt!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us