Nieuwe website

Sinds vandaag is de nieuwe website online! De site zelf bestond natuurlijk al, maar het heeft een flinke make-over en nieuwe vormgeving gekregen. Ook het nieuwe logo is dit keer helemaal naar mijn zin en is binnenkort ook te zien op de winkelruit. Daar zie je nu nog de sticker ''ZienZitten'', waar we altijd veel plezier aan hebben gehad, maar met een nieuwe winkelinrichting, nieuwe website en nieuw logo, moet dit natuurlijk ook mee. Laat me weten wat je van de website vind, en of er nog foutjes tussen staan. Bedankt!

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn