June 29, 2020

April 16, 2020

January 28, 2020

December 23, 2019

November 6, 2019

October 17, 2019

September 18, 2019

August 7, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ook kleine producten te koop

April 2, 2018

Naast het hebben van een atelier/werkplaats, heb ik ook ruimte gemaakt voor een showroom/winkel. Meubels staan natuurlijk voorop, en herstoffeerde stoelen staan hier ook te koop. Maar ik vind het ook erg leuk om accessoires te maken van stukken stof die over blijven na stoffeer werk. Vandaar dat er af en toe een wisselende collectie aan sierkussens in de winkel te koop is!
Het is fijn om ook wat kleinere producten aan te kunnen bieden aan mensen die de winkel wel erg inspirerend vinden, maar niet zo snel een opdracht hebben.

Daarnaast helpt mijn moeder mij 2 dagen in de week, en is zij ook aan het kussens maken geslagen! Gebreide kussens weliswaar. Met prachtige dikke, gerecyclede textiel garen van Hoooked, breidt zij lappen van 50x50cm. In alle mooie interieur kleuren van nu! En van die lappen, maak ik dan weer kussens. Door aan voor en achterzijde een reststuk meubelstof te naaien. Teamwork!

Ze zijn ontzettend leuk geworden en nu te koop in onze winkel en webshop. De prijzen verschillen wel een beetje, want het ene kussen heeft een duurdere meubelstof achterkant dan de andere... Maar allemaal met liefde en handarbeid gemaakt met hoge kwaliteit stoffen en textiel.
Hopelijk mogen we er binnenkort eentje aan jou verkopen!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter