Buitenkussens voor de zomer

Met van die heerlijk warme zomerse dagen (zoals deze- en komende week) willen we graag de tuin in! Nu zijn tuinmeubelen vaak vooral functioneel, maar niet altijd mega sfeervol. Tot nu! We hebben ontzettend vrolijke en kleurrijke stoffen gevonden, speciaal voor buiten! Daar hebben we in en razend tempo gezellige sierkussen van gemaakt en die zijn vanaf nu dus te koop! Check onze winkel of online en fleur je tuin op! Kies uit bananen, citroenen, kreeften, flamingo's, bladeren, toekans of poezen en creëer een unieke zithoek buiten!

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn