May 8, 2019

February 27, 2019

December 21, 2018

October 2, 2018

September 21, 2018

August 31, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

MaartWerk 5 jaar!

October 2, 2018

Wat is de tijd snel gegaan!
Ik werk alweer 5 jaar voor mijzelf en heb in die tijd ook nog eens mooie stappen gezet. Van loods, naar pop-up winkel naar een eigen pand! Wat zullen de volgende stappen zijn? Stagiaires aannemen? Nog groter pand? Workshops geven? Minder in opdracht werken en meer verkopen?
Zoveel opties... ik ben er nog niet uit.

Voorlopig even genieten van dit mooie lustrum moment. Dankbaar dat ik dit beroep kan en mag uitvoeren en voor alle support en hulp die ik krijg van mijn omgeving! Ook dank aan alle klanten tot nu toe, voor het vertrouwen! Ik ben een gelukkig mens :-)

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us