May 8, 2019

February 27, 2019

December 21, 2018

October 2, 2018

September 21, 2018

August 31, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Koop lokaal deze kerst!

December 21, 2018

Samen met bijna alle andere Hoogstraat ondernemers, hadden we vorige week een mooi artikel in de krant: Shop local! Steun de ondernemers in het centrum, door uw kerstaankopen dáár te kopen in plaats van bij giga-winkelketens. Zo zorgen we samen dat de binnenstad gezellig blijft en nog gezelliger wordt!
Bij ons kunt u namelijk terecht voor zóveel leuks, dat een rondje binnenstad u ongetwijfeld zal verrassen!

Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor de allerleukste en unieke (handgemaakte) woonaccessoires, ook op maat. Of bijvoorbeeld cadeaubonnen, als u weet dat iemand wel een meubel wilt laten stofferen. We helpen ook graag nadenken, kom vooral eens langs!

Namens ons allemaal, prettige kerstdagen en een prachtig 2019 gewenst!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us