Koop lokaal deze kerst!

Samen met bijna alle andere Hoogstraat ondernemers, hadden we vorige week een mooi artikel in de krant: Shop local! Steun de ondernemers in het centrum, door uw kerstaankopen dáár te kopen in plaats van bij giga-winkelketens. Zo zorgen we samen dat de binnenstad gezellig blijft en nog gezelliger wordt! Bij ons kunt u namelijk terecht voor zóveel leuks, dat een rondje binnenstad u ongetwijfeld zal verrassen! Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor de allerleukste en unieke (handgemaakte) woonaccessoires, ook op maat. Of bijvoorbeeld cadeaubonnen, als u weet dat iemand wel een meubel wilt laten stofferen. We helpen ook graag nadenken, kom vooral eens langs! Namens ons allemaal, prettige kerstdagen en een prachtig 2019 gewenst!

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn