Kussens op maat gemaakt

Wist u dat wij ook kussens op maat maken? Zowel voor moderne interieurs in vensterbanken, eettafelbanken, of lastige hoeken... maar ook voor in de camper/caravan en boot! Laatstgenoemde was onze recente opdracht. Met een mooie streep stof hebben we kussens gemaakt met doorlopende bies en afwijkende hoeken. Blij met het resultaat, en de klant ook! Wilt u ook kussens op maat laten maken? Omdat alle kussens in grootte, details en materiaal verschillen, bespreken we graag de wensen en maken we een offerte voor u. Tot snel!

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn