June 29, 2020

April 16, 2020

January 28, 2020

December 23, 2019

November 6, 2019

October 17, 2019

September 18, 2019

August 7, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Coronavirus maatregelen

March 15, 2020

Jeetje wat een gekke periode. 
Ook wij zullen even moeten inhaken op alle nieuwsberichten rondom het Coronavirus.

Ik ben van mening dat er niet voor niets zulke strenge landelijke maatregelen worden getroffen, en daarom ga ik mij daar ook aan houden.
Nou is dat voor een ZZP’er niet makkelijk, maar zeker wel het verstandigste, we willen en moeten allemaal op een manier meehelpen aan het afremmen van deze virusverspreiding. Daarom heb ik besloten om mijn winkel ook t/m 6 april 2020 dicht te houden voor bezoekers.
Vooralsnog voel ik mij prima, en zal ik in mijn gesloten werkplaats verder gaan met de opdrachten die gepland staan. Daarbij volg ik uiteraard nauwkeurig het hygiënische advies op, door regelmatig handen te wassen en gebruiksvoorwerpen en gereedschap te ontsmetten.

Stay safe!
Veel sterkte, beterschap en gezondheid voor alle zieken, mede ondernemers en gedupeerden.
We volgen verdere ontwikkelingen en houden u op de hoogte!

Liefs Maartje 
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter