Coronavirus maatregelen

Jeetje wat een gekke periode. Ook wij zullen even moeten inhaken op alle nieuwsberichten rondom het Coronavirus. Ik ben van mening dat er niet voor niets zulke strenge landelijke maatregelen worden getroffen, en daarom ga ik mij daar ook aan houden. Nou is dat voor een ZZP’er niet makkelijk, maar zeker wel het verstandigste, we willen en moeten allemaal op een manier meehelpen aan het afremmen van deze virusverspreiding. Daarom heb ik besloten om mijn winkel ook t/m 6 april 2020 dicht te houden voor bezoekers. Vooralsnog voel ik mij prima, en zal ik in mijn gesloten werkplaats verder gaan met de opdrachten die gepland staan. Daarbij volg ik uiteraard nauwkeurig het hygiënische advies op, door regelmatig handen te wassen en gebruiksvoorwerpen en gereedschap te ontsmetten. Stay safe! Veel sterkte, beterschap en gezondheid voor alle zieken, mede ondernemers en gedupeerden. We volgen verdere ontwikkelingen en houden u op de hoogte! Liefs Maartje

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Meubelstoffeerderij MaartWerk
Hoogstraat 132
3111 HM Schiedam

t    06-28329022
 maartje@maart-werk.nl

KVK: 58789014

BTW-ID: NL002274421B97

© Design by MaartWerk 2013-2020
© Photography by Roosmarijn