top of page

Wie we zijn

Maartje

Nosagvorm_OKER_PNG_transp.png

In 2013 is MaartWerk meubelstoffering opgericht door eigenaresse Maartje.
Na haar opleiding tot interieuradviseur en meubelstoffeerder op het HMC in Rotterdam, besloot zij op 20 jarige leeftijd voor zichzelf te beginnen.

Een grote stap, die gelukkig de juiste bleek te zijn!
Want na de eerste werkplaats in een loods van familie, kon ze terecht in een gedeelde pop-up winkel in het centrum van Schiedam. Met succes deelde ze een jaar later haar volgende locatie met kunstenares Manon Elmendorp, en inmiddels vult ze dat pand alweer 7 jaar in haar eentje!

 

IMG_3749.jpg

Mathieu

Nosagvorm_OKER_PNG_transp.png

Sinds juni 2022 helpt Mathieu mee bij MaartWerk.
Deels in een functie als 'stagiair', want hij is anders gediplomeerd en maakt nu een carrière switch! 

Hij is met Maartje getrouwd en samen hebben ze een zoontje; Harvey. Zo vormen ze echt een familiebedrijf.

Mathieu zal vooral verantwoordelijk zijn voor ontmantelwerk (strippen, slopen, etc.), administratie en deels klantcontact en inkopen.

Je kan Maartje en Mathieu dus vaak samen aan het werk zien, als je Hoogstraat 132 binnenloopt!

 

Milieubewust

Nosagvorm_OKER_PNG_transp.png

Meubels laten herstofferen is een milieuvriendelijke manier om je interieur een nieuwe look te geven. Uiteraard snappen we dat je soms gewoon wat nieuws wilt, of het niet meer de moeite waard vind, maar wij supporten enorm het recycle proces van meubelstofferen!

Uiteraard vervangen we alleen wat echt nodig is, scheiden we ons afval en gooien restjes nieuwe stof niet zomaar weg. Deze gebruiken we om vrolijke, unieke kussens en woonaccessoires van te maken.
Deze verkopen we dan weer in de winkel!

Hier vind je ook andere spulletjes met een duurzaam aspect. Gerecyclede haak-/breigaren en decoraties van gerecycled papier bijvoorbeeld. Een kleine bijdrage voor een iets betere toekomst!

Maartwerk-stoffering-instagram-15.jpg
MILIEUBEWUST
bottom of page