Marble Surface

OVER ONS

MAARTJE

In 2013 is MaartWerk meubelstoffering opgericht door eigenaresse Maartje. Na haar opleiding tot interieuradviseur en meubelstoffeerder op het HMC in Rotterdam, besloot zij op 20 jarige leeftijd voor zichzelf te beginnen.
Een grote stap, die gelukkig de juiste bleek te zijn!
Want na de eerste werkplaats in een loods van familie, kon ze terecht in een gedeelde pop-up winkel in het centrum van Schiedam. Met succes deelde ze een jaar later haar volgende locatie met kunstenares Manon Elmendorp, en inmiddels vult ze dat pand in haar eentje!

WhatsApp Image 2019-09-24 at 17.06.21.jp
Maartwerk-stoffering-instagram-15.jpg

MILIEUBEWUST

Meubels laten herstofferen is een milieuvriendelijke manier om je interieur een nieuwe look te geven. Uiteraard snappen we dat je soms gewoon wat nieuws wilt, of het niet meer de moeite waard vind, maar wij supporten enorm het recycle proces van meubelstofferen!

Uiteraard vervangen we alleen wat echt nodig is, scheiden we ons afval en gooien restjes nieuwe stof niet zomaar weg. Deze gebruiken we om vrolijke, unieke kussens en woonaccessoires van te maken.
Deze verkopen we dan weer in de winkel!

Hier vind je ook andere spulletjes met een duurzaam aspect. Gerecyclede haak-/breigaren en decoraties van gerecycled papier bijvoorbeeld. Een kleine bijdrage voor een iets betere toekomst!